news_thumbnail

SUZUKI TIMISOARA BY PROMOTOR SERVICE


Din dragoste pentru automobile, din grija pentru siguranta ta, in anul 1998 s-a infiintat PROMOTOR. Avand ca obiect principal de activitate comercializarea pieselor auto, noi intelegem cerintele clientilor nostri, oferindu-le servicii de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp.


Pentru siguranta si confort in miscare : PROMOTOR


Promovand ideea de continuitate si parteneriat, oferim clientilor nostri cel mai bun raport calitate – pret, promptitudine.


Noi rezolvam problemele pana la capat – nu stim sa ne oprim la jumatatea drumului.


Noi stim ca fiecare detaliu este vital pentru fiabilitatea automobilului, pentru confortul si siguranta clientilor nostri.
Incepand de la calitatea pieselor de schimb, calitatea serviciilor oferite de mecanicii nostri specializati – si nu in ultimul rand felul in care intelegem sa tratam clientii – totul se reduce la un singur cuvant : PERFECTIUNE.


Pentru dinamismul care se impune in secolul vitezei, PROMOTOR va propune siguranta si calitate fara compromisuri.
Amprenta experientei cu garantia calitatii a facut din PROMOTOR un nume de marca.


CALITATE, PROMPTITUDINE, PRETURI FARA CONCURENTA


Numai la PROMOTOR gasesti orice piesa de schimb pentru orice tip de masina. Indiferent de anul fabricatiei oferim spre comercializare clientilor nostrii piese auto originale de cea mai buna calitate, la cele mai competitive preturi de pe piata.


Noi stim ca de intretinere depinde siguranta, noi te putem ajuta sa te simti in siguranta oricat de lung ar fi drumul pe care urmeaza sa il parcurgi.


Datorita profesionalismului de care am dat dovada, numarul clientilor este intr-o continua crestere. Consultantii nostrii specializati, te vor ajuta sa faci cea mai buna alegere, diversitatea produselor noastre neobligand clientul sa aleaga intre pret si marca. Garantia pieselor este acordata conform legislatiei in vigoare.

TUR VIRTUAL

video_thumbnail
VA ASTEPTAM LA NOI IN DEALERSHIP.
TUR VIRTUAL
video_thumbnail
video_thumbnail
video_thumbnail